Мета та стратегічні напрями цільової моделї «система у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки» - Збітнєва, Оксана; Чабан, Олег; Хаустова, Олена; Омелянович, Віталій (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»